Over ons

Wij zijn Jeroen en Denise, de gezichten achter Strakgedrukt. Sinds 2019 zijn wij de trotste eigenaren van deze leuke onderneming.

De bedoeling was om ons te gaan richten op het bedrukken van t-shirts. Maar als snel bleek dat rompers, slabbers, petten, mutsen, paraplu's en al het andere textiel toch ook wel heel leuk was om te bedrukken. Ons assortiment werd steeds groter. 

Maar de ideeën waren nog niet op! Want ook het maken van raamstickers, kraamcadeautjes, bedankjes en relatiegeschenken gaf ons weer nieuwe energie.

Nu, bijna 3 jaar verder, zijn we gegroeid naar een leuk bedrijfje die zich bezig houdt met het bedrukken en bestickers van diverse producten. En het allerleukste... wij zijn nog lang niet klaar met groeien!! Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe producten? Volg ons op
Facebook en Instagram. <--
(klik op de linkjes om direct naar de pagina's te gaan.)

Wij wensen je heel veel shopplezier op onze webshop. Heb je vragen over producten, eigen ontwerpen of iets anders? Stel ze gerust aan ons. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres strakgedrukt@outlook.com. Wij doen ons uiterste best om binnen enkele uren te reageren.