Verzending

Levertijd en verzendkosten:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij streven ernaar de bestelling binnen 4 werkdagen bij u te laten bezorgen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten varieren tussen de €4,50 en €6,50. Bestellingen boven de €50,- zullen gratis verzonden worden. Al onze producten zullen worden vestuurd via DHL. DHL stuurt u automatisch een track en trace code, zodat u snel op de hoogte bent wanneer uw bestelling bezorgd zal worden.

Brievenbusdoosje: €4,50
Pakketje: €6,50 


Retour/annuleren:

Omdat veel van onze producten gepersonaliseerd worden, is het niet mogelijk deze te retourneren. Bestellingen van producten welke niet zijn gepersonaliseerd, mag u tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. U
heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,00 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via strakgedrukt@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.