Retourneren, ruilen en terugbetalen

Gepersonaliseerde producten

Omdat veel van onze producten gepersonaliseerd worden, is het niet mogelijk deze te retourneren. Bestellingen van producten welke niet zijn gepersonaliseerd, mag u tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. 

Retour sturen en terug betalen

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen vanuit uw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,00 per pakket. 

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@strakgedrukt.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Product beschadigd 

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.